maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikonloppu merellä

Toukokuu lopuillaan ja ensimmäisen kerran viikonloppu merellä. Tällä kertaa oltiin liikenteessä ihan omalla veneellä eikä XO:lla. Perjantaina päästiin lähtemään kotirannasta hyvissä ajoin - klo 23.45! Silkku-veneen kotisatama on Stadissa, Siltavuoren salmessa Krunikan puoleisella rannalla. Taisin kuulla ehdotuksen, että jäätäisiin veneelle yöksi siihen. Jotenkin minusta on mukavampi aamulla herätä veneen olessa vaikkapa ankkurissa eikä vasta kotisatamassa. No - ajeltiin pienessä kesähämärässä niinkin kauas kuin Vuosaaren sataman taakse Granön saaren pohjoispuolelle ankkuriin.

Lauantaina sitten paikan vaihto. Siirryttiin Porvoon puolelle Onaksen saareen. Perä ankkuriin ja keula kiinni maihin. Kun on jyrkkä kallioranta, veneen keulasta on helppo pomppelehtia maihin. Aurinko paistaa ja liki tuuletonta - mikäs parempaa.

m/s Silkku

Juuri nyt eletään varhaista tiistaita. Läppärin kello näyttää juuri nyt 06.31 ja pitää kiiruhtaa jälleen arkiaskareisiin. Nyt saa tämän kertainen kirjoittaminen jäädä vähiin. Laitan muutaman kuvan lauantain rantakallioilta Porvoo/Onaksen saaren eteläosa.


Ice Age was here

Sailing boat and small islands

Sailing boat and finnish rock

Sailing without wind

Porvoo Onas

Napoleon´s stone in Onas Porvoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti